Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07 10:31 - Говорят представители на Галактическата Конфедерация
Автор: bliznaci Категория: Други   
Прочетен: 160 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.07 15:02


 image


Не е задължително да ви допадне тази информация. За някои ще бъде конспиративна, за други фантазия, за трети просветление. Тази любов, която вибрира в моята душа към всяко човешко същество изпълва моето съществуване. И Багрина Кларк докосва и разгадава моята енергия.

Прочетете и сами за себе си ще прецените.  


Искаме да съобщим на вас, земните хора, че се води война вътре в Земята и над нея, за да бъдете освободени от действията и влиянието на агресивни извънземни и съдружието им с тайното световно правителство. Трябва да станете истински господари на планетата си. Тя беше създадена за вас. През цялата земна история различни цивилизации са искали да завладеят Земята. Причината е, че планетата има благоприятни условия за съществуване, населена с много интелигентни същества от Божествен порядък и действа задължителният закон за свободната воля. Това е най-привлекателната възможна реалност. Ограниченията, които съществуват за много видове в други системи, не позволяват да се правят безконтролно експерименти и да се избира житейска програма. Има много напреднали технически цивилизации, чиито същества са лишени от чувства. Те са като програмирани роботи, без да са такива. Емоционалните вълнения са неразбираеми за тях. Тяхното потомство се създава чрез мисловен процес – двойката задава програма какво да бъде детето. Не съществуват вълненията на майчинството и бащинството. Децата се отглеждат в специални заведения.

За вас това е непонятно, защото Земята е планета на емоциите, на любовта и на свободната воля. Посочихме ви само една от съществуващите реалности, а те са разнообразни и безброй. Земята е уникална заради емоционалното тяло, което притежават земните хора, и свободната воля – свободата да избираш е безценно благо. Да съществувате на Земята е уникален шанс. Към планетата ви се стремят много души, които искат да развиват Божествените си заложби именно в условията на Земята. Говорим тези неща, за да осъзнаете колко голяма привилегия е, че сте на тази планета, в тези условия и с тези възможности. Вашият умствен и духовен потенциал трябва да бъде събуден и употребен.

Инвазията на други цивилизации и съединяването им със земен тип хора е причина за наличието на хибриди. Целта е била да бъдат усвоени потенциалните възможности на хората. Хибридите могат да приемат човешка форма, но са запазили и качества от първоначалния си вид. По-голяма част от хората не подозират за присъствието на хибридите, както и не са чували, че агресивни извънземни са сключвали договори с правителствата на САЩ. Това е много стара история. Тайните бяха пазени усърдно , но все пак започна да изтича информация чрез хора, които са работили в секретните бази. Тези бази владеят огромни пространства под Земята. Сега в Интернет е пълно със сайтове с такава информация.

Технологиите на извънземните са дадени на правителствата на САЩ срещу хора за генни опити и за работници в базите. Много деца са изчезнали и продължават да изчезват. Те са нужни на извънземните в секретните лаборатории. Говорим ви за тези злокобни факти, защото земните хора са в силата си да се освободят от тази действителност. Не може вечно да се правите на щрауси. Мисловната човешка енергия, както и безусловната Любов са мощни механизми. Вие сте в състояние да отключите любовта и да използвате позитивно мисълта си. Тогава сте недосегаеми. Ако наситите земното пространство с добри мисли и отправите безусловна Любов към събратята си, планетата и галактиката си, създавате висока честота, на която хибридните видове не могат да издържат. Те са се приспособили към вибрациите на третото измерение, а човешките добри мисли и безусловната Любов създават честотите на петото и деветото измерение.

Измеренията се различават по вибрационните си честоти, а те се създават от съзнанието. Много хора вече са в пета и девета вибрация – 4,6 и 7-ма са преходни измерения, в които се развиват качествата на безусловната Любов. Много хора вече са се придвижили към четвъртото измерение. Това е съзнание, чрез което ще се избегнат катаклизмите на Земята. Те ще се случат в третото измерение, за да се преодолеят негативните екологични промени на планетата.

Никоя издигната цивилизация, нито пък Върховният Източник желаят унищожение на планетата и на земния човешки вид. Вие сте много обичани и се опитваме да ви дадем информация как да бъде преодоляна настоящата земна ситуация. Повярвайте в реалността на другите цивилизации и в това, че те се свързват с вас. Свободната воля коята е основен закон за вашата планетаи за вашия вид, не ни дава право директно да променяме вашите мисли и чувства , нито пък вашите решения по кой начин да живеете. Това, което можем ние, е да ви информираме, да ви даваме знания и в прекия смисъл да пазим планетата ви от инвазия на агресивни технически цивилизации.

Без вашето съзнателно участие процесът на освобождаване на планетата ще е продължителен. Вашето участие се състои в повишаването на сърдечната ви вибрация. Ще го постигнете, като се настроите позитивно към всички хора независимо какви грешки правят и каква житейска програма изпълняват в тази си инкарнация. Повярвайте ни, че същността на всеки истински земен човек е с Божествен заряд. Само трябва да се отвори Божествения код, а това става чрез енергията на Любовта и съзнателната мисъл за отваряне на вашата истинска същност.

Да бъдете благодарни за света, който е направен за вас, е важно. Благодарете за всеки ден, за тялото си, за красотата, захраната, за Светлината и за всичко, което е създадено за вас на тази планета. И ние ще повторим формулата, която ви е необходима сутрин:

„Господи, блогослови ме. Благодаря Ти за всичко, което Си ми дал и Си ме научил. Помогни ми да се увеличи свободата на моята душа, силата на моята душа, силата на моя дух, светлината на моя ум и добротата на моето сърце. Да бъде!“

Така още в началото на деня вие се свързвате с висшите сили и, искайки помощ, им давате разрешение да ви помогнат. Те нямат право да се месят в живота ви, ако вие не го пожелаете. Вие им отваряте вратата, за да ви помагат. В книгата „Животът е твоя игра“ , ви беше обърнато внимание да цените условията, обстоятелствата и възможностите, които ви се дават в живота, и правилно да ги използвате. Съзнателно променяйте мислите и чувствата си в позитивна посока. Така ще увеличите честотата си и ще бъдете в по-високо измерение на съзнанието. Това ще ви освободи от страховете, тревогите, омразите, болните амбиции на егото и ще ви отключи за душевния мир, за спокойствието на ума и за радостта в сърцето. Съзнателно търсете красотата, във всичките и аспекти, и хармоничните взаимоотношения с всички хора. Това е ключът. И не за първи път ви се казва това. Въпросът е все повече хора да приложат нашите препоръки. Това ще повиши въбрацията на цялата планета.

Светлите космически цивилизации сме обединени в обща Конфедерация. Нашата цел е да се насити Галактиката с вибрацията на Любовта и да помогнем на всички Божествени създания да отворят възможностите си. Полагаме големи усилия да се възцари справедливостта в Галактиката и да бъдат парирани агресията и насилственото налагане на определен начин на живот на други видове. Изкуствената планета Нибиру, която е авангарден кораб на Съвета на галактическата конфедерация , се доближи към Земята и засилва енергиите на вашето Слънце. Те влияят на  човешкото съзнание, като му помагат да използва по-голяма част от възможностите си. Предстоят интересни събития. Формират се новите земни измерения. Ще съществуват четири земни измерения. Те ще имат честоти, които ще оформят новата Земя. В третото измерение ще остане настоящата Земя, с настоящите честоти, но ще съществува и Земя в четвърто, пето и девето измерение. Това не е физическо разделение на Земята, то е енергийно и всеки от вас е свободен да избере в кое измерение на планетата да съществува. Това е възможно за всеки човек. Важното е да бъдат осъзнати процесите, които протичат, и да се положат усилия за култивиране на добри чувства и мисли. Станахме банални да повтаряме това чрез всички медиуми, с които работим, но това е най-важното нещо в момента за вашата вашата цивилизация.

Вие, любими наши човешки същества, живеете в един от най-значителните моменти на планетата Земя. От Иисус Хистос до днес, вече 2000 години, трае подготвителният процес за внедряването на енергията, която да отвори вашите сърца и да задейства сърдечната ви чакра да завибрира с нова, повишена честота. Това беше основната причина да бъдете в непрекъснат контакт с Висши Учители, макар че вие може да не сте усетили отчетливо техните енергии. Те през цялото това време подпомагаха и продължават да подпомагат човечеството. Всички по-висши йерархии бяха включени в подготовката на хората да усвоят таци по-висока вибрация. Слънчевата раса, която е от високо развити светлинни същности, пряко предаваше и продължава да предава новите енергии, които до ви подпомогнатда отворите съзнанието си и да го ползвате в по-разширен диапазон. Вашата духовна същност работи интензивно по време на сън, за да може мозъкът ви да приеме жизненоважни идеи, които са ви много необходими. Това са идеи, че съществува възможност да бъдете в разширено съзнание и със сигурност да се убедите, че смъртта не съществува, а е само преход към друга фаза на живота. Ако прегърнете този възглед, ще престанете да се страхувате толкова много за материалната страна на живота си и за реализацията на егото си.

Вие изначално сте реализирани същности, защото притежавате изконно Божествените възможности. Необходимо ви е да повярвате в това, за да успокоите егото си, да внесете мир в ума си и радост в сърцето си. Спокойният и радостен човек с лекота разтваря възможностите си. В различните инкарнации отваряте различни възможности и те могат да бъдат употребени, ако са необходими за реализирането на програмата в конкретния живот.

Преодоляването на страховете и на антагонизма веднага издига честотите ви, а това в този момент ви е много необходимо. Привидният хаос и безнадежността ви отчайват и ви притискат към третото измерение. Това е целта на хибридите, които са на ключовите ръководни постове във вашето общество. Вече ви казахме, че те не могат да издържат на вибрацията на Любовта и това ще срине тяхната система, чрез която управляват света.

Защо предавате свободната си воля и ставате войници? Защо загивате за чужди интереси, които не са ваша кауза? Защо продължавате да бъдете агресивно настроени към събратята си, с които сте едно Цяло?! По този начин затваряте Божествения потенциал, който носите!

Това, което искаме да ви кажем, е, да бъдете съсредоточени в живота на сърцето си, а не в лутащите се в хаос и бизисходност мисли. Ключът е във вашите сърца – чувствата са вашата основна същност. Говорете със сърцата си, обграждате ги с нежност, пълнете ги с Светлина и Надежда.

Сега вие сте подложени на токова изпитание, защото планетата ви е в екологична катастрофа, хибридната раса владее управлението, егото ви е издигнато на най-високата възможна точка ( защото ви е внушено, че трябва обезателно да успеете в материалния свят), телата са ви болни, милиони хора умират от глад на една богата на всякакви ресурси планета; подменени са ценностните ви системи и е изтрита паметта ви за това, кои сте всъщност. Разбирането за успех води много хора към все по-голяма деградация. Всъщонст това искат онези, които тайно ви владеят.

Какво ще се случи зависи от вас. Цялата Вселенска общност на Светлите цивилизации гледа към вашата планета, следи вашите мисли и вашите чувства. Планетата ви се стреми да ускори честотите и да премине в четвъртото измерение.

Вселената е съставена от етери – енергии, които имат променливи електромагнитни вибрационни свойства. Всичко във външния свят – движение, мисъл, звук, светлина, действие – е енергии, които биват привлечени като от магнит от етерите и биват „записани“ там. Във вашата литература това е познато като „Акашови записи“. Акаша е санскритска дума, която означава „фундаментална етерична субстанция на Вселената“. Вие като същности излъчвате енергия. Цялата история на Земята е записана и във вашата клетъчна памет, както и в други специални зони, които са недостъпни за четене и от хора с много разширено съзнание, но „Акаша“ е достъпна за посветените. Нищо в тези записи не може да бъде променено, защото информацията е кодирана по специален начин. Всички детайли са точно запазени – всеки миг от всяко събитие.

Сега на вас, земните хора, ви предстои да научите какво се случва в момента с планетата в по-големи подробности, ще научавате все повече и повече факти. виждаме, че вече по-голям брой хора започват да проявяват интерес към състоянието на планетата и да разбират, че не може винаги да са безучастни, ако искат да продължат живота си на Земята. Ние, представителите на Галактическата конфедерация, отдавна се свързваме със земни медиуми и духовни групи и даваме още и още информация с цел да привлечем вниманието на все повече хора и те да насочат мислите си в полза на планетата.

Всичко, което се случва, касае всеки един човек от тази планета. Засяга ви цялостния икономически процес, засягат ви новите научни открития (болестите могат да бъдат прекратени), престъпленията, които съзнателно са насочени към човечеството, за да бъде то болно, с понижена жизненост и да не може чрез новите енергии, които се подават на планетата, да разшири съзнанието си. Крайно време е да научите за тайното правителство и за договорите с агресивните извънземни. Машите на това правителство продават планетата ви, за да си осигурят власт. Облъчват ви с психотронни оръжия, за да сте в пълно психично объркване.

Това се случва от почти цяло столетие, но да вас започна да достига някаква оскъдна информация за чудовищните процеси, които текат на планетата ви, през последните 30-40 години. Съзнателно предизвиканите тероризъм, войни и дезинформация ви държат в непрекъснат страх и в напрежение. В това състояние хората се интересуват само от материалното си обезпечаване, като си мислят, че това ще ги спаси от ужасите на съвременната „цивилизация“. Те са така вкопчени в усилията си да натрупат материални богатства, че не са в състояние да се огледат и малко да повдигнат съзнанието си, за да проумеят ситуацията.

Вие сте достатъчно стресирани, но не сте сами в тази Галактика. Има значение изборът на всеки отделен човек. Отглеждайте съзнателно добри мисли и добри чувства и пожелайте с цялото си сърце добро на човечеството.

Силата е у вас, Любовта е у вас. Отключете ги.

Българи, вие сте народ с голям потенциал. Държавата ви е много по-стара от известната ви дата. В този народ се въплъщават монади с големи възможности – духовни и интелектуални. Духовността е била винаги вашата сила. Сред вашия народ са идвали големи духовни водачи. През вашите земи са минали много древни знания, които са останали записани във вашата клетъчна памет. Вие сте с висока интелигентност и с голяма сила на Духа. Много пъти сте се възраждали от руините. Можете и сега! Проблемът на българите е липсата на единство. Това винаге ви е пречило. Пречи ви и сега – показват го събитията от последните години. Докога ще гледате как България изчезва?! Обединете се в грижата за държавата си. Народът ви е от кадърни, жилави, духовни и трудолюбиви хора. Спомнете си вашето минало и се обединете, за да възкресите силната България.

Сигурно ви звучи странно, че отнякъде си ви говорим за вашата страна. Видяхме историята и възможностите на тази земя в миналото, както и потенциала на българите в миналото и днес. Видяхме силните енергии, които струят от тази земя, и ролята, която посветени, въплътени в български тела, са играли за човечеството и ще играят и в бъдеще.

Демокрацията, както както квалифицираните последните 15 години, направи много млади българи граждани на света. Това е добре, ако не се забравя българският корен. Тези млади хора са родени, отгледани и изучили. Сега България има нужда от Любовта, интелигентността и образоваността на младите българи. Осъзнайте го! За страната ви има добър висш план, но той не може да слезе във вашето измерение без българите да желаят да участват в неговото осъществяване. Критикуването (много го обичате) не носи позитивна енергия. Разединението не носи позитивна енергия. Егоизмът не носи позитивна енергия. Възраждащата, съграждащата енергия, от която има нужда сега страната ви, е обединената ви Любов към нея!

Така ще завършим участието си в тази книга. Молим ви да осмислите тази информация и да я разширите, както и да не бягате от личната си отговорност за това, което се случва в страната ви и на планетата.

Обичаме ви и даваме нашите усилия и Любов за повдигането на Земята в по-високо измерение!

Източник: И рече Бог: „Вдъхвам ви и любовта“ – Багрина Кларк

 
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bliznaci
Категория: Други
Прочетен: 13672
Постинги: 35
Коментари: 0
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930